Anbefaling #1

Heihei! ♥

For et heeerlig vær og dagen på skolen har vært fin. Nå skal jeg snart ut for å sole meg og hoppe på trampolina. Akkurat spist kyllingsalat og deeeilig frukt. Kjempe glad i dag, været har mye å si på humøret mitt! :- )


Over til det jeg tenkte å blogge om nå, jeg tenkte å ha en blogganbefaling. Jeg har ikke tenkt til å ha det fast hver uke/månde eller noe, men jeg ville bare ha mulighet til å anbefale ting på bloggen når det er noe jeg føler for å anbefale til dere!

Dere vet sikkert hvor plagsomt og ekkelt det er hvis dere foreksempel står opp en morgning og skal på skole, men har ikke tid til å vaske håret og håret er fett. Da er det veldig fint å ha en plan b. Det jeg vil anbefale nå er en tørr shampoo fra Define som man sprayer nerme hodebunnen.

 Jeg syns den funker veldig bra! Den får håret til å se helt nyvasket ut og det blir lett og fint. Det kan også brukes til å få volum og få frisk pannelugg. Det står tips bak på flaska. Ihvertfall ble jeg overassket over hvor bra den funka. Den lukter i tillegg godt - har bare positive ting å si om den!  Men hvis du har litt mørkt hår burde dere rista flasken godt før bruk, den gjorde ikke jeg en gang og fikk synlige ''flekker'' i håret av tørrshampooen siden jeg ikke hadde ristet flasken godt nok og gnidd det i hodebunnen - tips! ;- )

Den passer til alle ulike hårtyper og fikser ulike problemer.

Den koster 69,90 og er absolutt verdt pengene!

Tørr shampooen kan du få kjøpt på matbutikker, vita, cubus, h&m o.l


- Hvordan har dagen din vært ?

- Hva syns du om anbelfalingen?

6 kommentarer

andrea

22.05.2012 kl.15:54

dagen min har vært super! :))

oda

22.05.2012 kl.17:32

det var en bra anbefaling:)

Emma

22.05.2012 kl.20:31

dagen min har vært bra, utrolig digg vær nå! :D helt sommer! :))

og fin anbefaling ;)

Ps: Takk for kommentaren på bloggen min, kommenterer alltid tilbake jeg ;) :D

Nora

22.05.2012 kl.22:08

Kjempebra! Fikk lyst til å kjøpe den nå. :D

cathrine

22.05.2012 kl.23:58

Dagen min har vært helt fantastisk! vært med fantastise folk, og ikke minst så har det vært et nydelig vær ute i dag! :D

kommenter gjerne tilbake :)
helt grei :)

Skriv en ny kommentar

,

Kategorier

Arkiv

Design

hits